Bilik Seminar RNKT Kuala Terengganu

Bilik seminar RNKT adalah bilik seminar di kuala terengganu di bawah kelolaan Al Fateh Training. Bilik seminar ni bertempat Wakaf Baru Kuala Terengganu berhadapan dengan padang Sekolah Menengah Teknik Airport.

Bila seminar ini biasanya digunakan bagi kelas pengajian Al Quran dewasa dengan kerjasama Rumah Ngaji Kuala Terengganu secara berkala setiap minggu. Oleh kerana ada hari-hari yang tidak digunakan, dewan seminar RNKT kuala terengganu ini dibuka bagi manfaat orang ramai yang perlukan ruang untuk buat program atau kursus.

Sedikit info berkaitan Rumah Ngaji bagi yang ingin mengetahui dengan lebih lanjut. Rumah ngaji ni adalah jenama yang diasaskan oleh Yayasan Warisan Ummah Ikhlas (WUI) dan merupakan organisasi tanpa keuntungan. Peranan Yayasan WUI adalah untuk mengajak masyarakat kembali kepada Al-Quran melalui konsep dan sinergi dalam hasrat membawa masyarakat untuk baca, faham dan amalkan Al-Quran sehingga lahir akhlak sebagai muslim sejati.

Rumah Ngaji Kuala Terengganu adalah sebahagian dari rakan sinergi yang beroperasi di Kuala Terengganu bagi menjayakan visi bersama iaitu

BACA, FAHAM & AMAL AL QURAN

Antara gambar dalam  Bilik seminar Kuala Terengganu

Antara info berkaitan Bilik Seminar RNKT Kuala Terengganu ni adalah:

  • Kapasiti : 25 pax
  • Fasiliti : Aircond, Whiteboard, FlipChair, Surau, Tandas, Audio System
  • Lcd (Optional)

InsyaAllah untuk masa akan datang bilik seminar ni akan diupgrade untuk lebih keselesaan orang ramai akan datang.

Untuk Info lanjut berkaitan Bilik Seminar RNKT ni boleh hubungi Pn Azie di talian 0139858873.